top of page
Zoeken
  • marlyse4

Hub.Co pakt uit met Inspirerende ontdekkingssessies

Op vrijdag 24 november 2023 vond onze eerste gratis ontdekkingssessie plaats bij C-Mine Crib te Genk. De Creativity loft van C-Mine Crib was de ideale locatie om onze deelnemers te verwelkomen met lekkere ontbijtkoeken en bijbehorende verkwikkende dranken om de vrijdag en de laatste werkdag van de week inspirerend te starten. Het gaat dus inderdaad om een ontbijtsessie.

Wegens het succes van de formule zijn de 'Inspiration Fridays' geboren.

Op regelmatige basis plannen we opnieuw ontbijtsessies in, al dan niet met andere partners, keynote sprekers.

Elke sessie zal zijn eigen inhoud hebben en zal enerzijds informatie geven rond nieuwe toepassingen en mogelijkheden binnen het Microsoft 365 landschap. Anderzijds laten we interessante Use Cases zien om ook u te kunnen inspireren.

Van SharePoint, Teams, OneDrive, OneNote, Planner tot automatisaties van bedrijfsprocessen waar we al of niet gebruik maken van AI... het komt allemaal aan bod.

Geef hierbij ook jouw feedback en neem de kans om vragen te stellen aan de experten of wissel ervaringen uit met andere deelnemers.

Check onze Events pagina op onze website voor concrete planning en inhoud van zodra die beschikbaar is.12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page