top of page
Zoeken
  • marlyse4

AI werkassistent Copilot, beschikbaar !

Voor wie nog niet hoorde van Copilot :-) ...

Microsoft Copilot is de AI werkassistent, die je productiviteit zal verhogen. Het zal complexe taken met gemak vereenvoudigen.

Alle info hieromtrent kan je uiteraard online vinden bij de vele Microsoft informatiebronnen.

Het grote en langverwachte nieuws is echter dat Copilot nu ook beschikbaar is voor users met Microsoft 365 Business Standard, Business Premium, E3 en E5 licenties.

Ook personal accounts kunnen er nu gebruik van maken, dit is dan de Copilot Pro.

Let wel, het commitment voor een licentie is jaarlijks.


Tot vorige week was dit enkel beschikbaar voor organisaties met Microsoft EA (Entreprise agreement) met een minimum afname van een aantal licenties.


Copilot integreert in toepassingen --> Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook en andere apps en is de ultieme assistent in bijvoorbeeld het opstellen van offertes, het maken van pitches in PowerPoint, het opstellen van een creatieve tekst en noem maar op.

Daarnaast zijn er nog een aantal nieuwe features aangekondigd.


Copilot mobile app “De Copilot mobiele app is nu beschikbaar voor Android en iOS. De Copilot app geeft je de kracht van Copilot onderweg, aangezien je Copilot vragen en chats zullen rondzwerven op je telefoon en PC. De Copilot mobiele app bevat dezelfde mogelijkheden als Copilot op je PC, inclusief toegang tot GPT-4, Dall-E 3 voor het creëren van afbeeldingen, en de mogelijkheid om afbeeldingen van je telefoon te gebruiken tijdens het chatten met Copilot. Download de app uit de Google Play Store of de Apple App Store


Volgende toevoegingen worden binnenkort uitgerold.

Copilot GPTs Copilot GPT’s laten je het gedrag van Microsoft Copilot aanpassen op een onderwerp dat voor jou van bijzonder belang is.

Een handvol Copilot GPT’s zal vanaf vandaag geleidelijk worden uitgerold met specifieke doeleinden zoals fitness, reizen, koken en meer.

Binnenkort zullen Copilot Pro-gebruikers ook hun eigen Copilot GPT’s kunnen creëren met behulp van de Copilot GPT Builder.


Copilot in de Microsoft 365 mobiele app - de Microsoft 365 mobiele app voor Android en iOS voor individueel gebruik met een Microsoft-account.

Deze nieuwe functie wordt in de komende maand uitgerold. Toegang tot Copilot direct in de app en exporteer gemakkelijk de inhoud die je maakt naar een Word- of PDF-document. Download de app uit de Google Play Store of de Apple App Store.


Met deze aankondigingen wordt Copilot voor meer klanten beschikbaar met meer opties. Of je nu wilt beginnen met Copilot gratis, je Copilot ervaring wilt versterken met Copilot Pro of een SMB of Enterprise klant bent die op zoek is naar nieuwe manieren om je productiviteit te verhogen met Copilot voor Microsoft 365, er is een Copilot ervaring voor iedereen.

 16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page