vvagroot.PNG

VVA Brussels

Renata Dornikova is officemanager bij het adviesbureau voor overheidsbeleid VVA Brussel. Het bedrijf werkt bijna uitsluitend aan projecten voor de Europese Commissie en draagt bij aan de ontwikkeling van een effectief en efficiënt Europees overheidsbeleid. VVA Brussel maakt deel uit van de VVA Groep, die is gevestigd in Milaan. Hun kantoor in Brussel telt zo’n 60 werknemers


Alles uit Office 365 halen

Renata Dornikova: “Via een aanbeveling kwam ik in 2018 in contact met hub.co

We werkten op dat moment al met Office 365, maar eigenlijk gebruikten we alleen Outlook. Met de andere Officeprogramma’s hadden we maar beperkte ervaring. Wel was ik ervan overtuigd dat we als onderneming veel meer uit Office 365 konden halen. Daarom vroeg ik hub.co of zijn ons daarin wilde begeleiden. Ze gaven ons ons een training, waarna we dachten het wel alleen af te kunnen. Maar in plaats daarvan maakten we er eigenlijk een rommeltje van. Daarom riepen we opnieuw de hulp van hub.co in. Sindsdien is hij onze vaste IT-partner.

Onze externe IT-expert

“Wij hebben als onderneming één IT-medewerker. Samen met Hub.Co zorgt hij ervoor dat het hele IT-gebeuren vlot verloopt. Hub.Co vervult daarin een heel proactieve rol en doet ons voorstellen als ze zien dat er efficiëntiewinst te behalen is. Ze dringen niets op maar laten óns bepalen op welke suggesties we wel of niet ingaan. Ook geven ze onze medewerkers de nodige vorming en training zodat ze hun software optimaal kunnen benutten. Hub.Co is een externe IT-expert die zich helemaal op je IT-behoeften afstemt.”

‘Troubleshooter’

“Hub.Co geeft ons op een heel flexibele en vlotte manier support. Onze IT-medewerker verzamelt alle problemen die collega’s tegenkomen. Die lijst overhandigt hij dan aan de medewerker van Hub.Co, die hier elke week één dag is. Hij is onze ‘troubleshooter’, ook vanop afstand. Als je met computers werkt, loopt het vroeg of laat wel eens fout. Computers zijn nu eenmaal een beetje onvoorspelbaar. Onze medewerkers zijn dan ook heel tevreden over de ondersteuning die Hub.Co hen geeft. Het is een geruststelling als je weet dat je altijd kunt rekenen op een snelle reactie als het even fout gaat of je in de problemen zit. En is het voor hen niet mogelijk om het probleem onmiddellijk op te lossen, dan zeggen ze dat. Daardoor weet je snel waar je aan toe bent.”


De gedroomde IT-partner

“Hub.Co is voor ons dé gedroomde IT-ondersteuner. Ze snappen wat bedrijven aan IT-ondersteuning nodig hebben. Veel IT-bedrijven leveren nog steeds enkel die klassieke support. Hub.Co voegt daar een nieuw niveau aan toe. Zij leveren IT-ondersteuning van het tweede ‘level’, zoals ik dat noem. Ze stellen zich heel proactief op en zoeken naar échte oplossingen voor jouw probleem.”
“Bij hen blijft het niet bij praktische en technische ondersteuning. Ze denken breed met je mee. Bijvoorbeeld over hoe je de afstemming en communicatie tussen teamleden met Office 365 nog verder kunt verbeteren. En Hub.Co is ook Microsoft Silver Partner. Daardoor staan ze in direct contact met Microsoft. Dat merk je, want ze zijn helemaal mee met de laatste veranderingen en evoluties. Wij zijn daar als klant ook mee gebaat, want die kennis delen ze met ons.”


Prettige samenwerking

“We vinden het als onderneming heel prettig om met de mensen van Hub.Co samen te werken. Ze zijn een excellente IT-partner voor bedrijven. Als je als bedrijf mee wilt zijn met de laatste ontwikkelingen en Office 365 optimaal wilt gebruiken, dan ben je bij Hub.Co aan het juiste adres!”