top of page
studiovision_hubco_200114_LR_31_SV5_6830

Ontdek onze ‘Customer Journey’

Inspireren, analyseren, implementatie en opvolging

Als IT-partner gaan we samen met u op weg om uw IT-systemen en -beleid efficiënter te maken. Stap voor stap werkt u hindernissen weg en gaat u sneller, beter en doeltreffender werken. U leert de tools die u nu al heeft beter te benutten waardoor uw efficiëntie stijgt.  

Hoe pakken we dat aan? We stippelen met u een traject uit en zorgen voor een gefaseerde implementatie.

 

INSPIREREN

Discovery session

Ontdek alle mogelijkheden die het Office365-pakket u biedt. Tijdens deze sessie tonen we u hoe u als eenmanszaak of bedrijf Office 365 optimaal kunt benutten. We inspireren u met vele voorbeelden en cases waardoor u nieuwe opties voor uw bedrijf ontdekt.

 

ANALYSEREN

Digital analysis

Bent u enthousiast over de mogelijkheden die Office365 u kan bieden en wilt u ze ook leren gebruiken in uw bedrijf? Dan starten we met een analyse van uw huidige manier van werken. Dat doen we op basis van interviews. We brengen in beeld welke tools u nu al gebruikt. Hoe uw IT-infrastructuur in elkaar zit. Waar u uw data opslaat en op welke manier u zorgt voor de veiligheid ervan. Ook brengen we de structuur van uw bedrijf en de werking van de afdelingen in kaart.

TIP

Een ‘Quick Scan’ is ook mogelijk! Dat is een beperkte analyse op basis van één interview met één persoon. Budgetvriendelijk en snel.

 

IMPLEMENTEREN

Reporting en planning  

Op basis van onze uitgebreide analyse (of de Quick Scan) presenteren we u ons rapport met pijnpunten en uitdagingen. We stellen u verbeterpunten voor zodat u uw manier van werken efficiënter en performanter kunt maken. Bent u enthousiast over onze voorstellen, dan werken we graag een projectplan met u uit. We bepalen de prioriteiten en begeleiden u bij de realisatie ervan. De uitrol van het projectplan wordt helemaal afgestemd op uw agenda.

TIP

Quick wins. Dit zijn verbeterpunten die we op zeer korte termijn kunnen aanpakken en oplossen. Zo boekt u ook al op heel korte termijn de nodige efficiëntiewinst. 

 

OPVOLGING – STRATEGISCHE PARNTERSHIP

Follow up  

Na het traject dat u met ons volgde, blijven we u graag bijstaan en ondersteunen op IT-gebied. Hub.Co is uw externe IT’er die soms dingen ziet die interne medewerkers niet zien. Doe er uw voordeel mee!

Ontdek onze ‘Customer Journey’: Diensten
bottom of page