top of page
studiovision_hubco_200114_LR_19_SV5_6647

IT-beheer en support

Schakel ons in voor al uw IT-perikelen

Wilt u als kmo of organisatie zeker zijn van maandelijkse IT-hulp? Zowel voor de korte als lange termijn? Bent u op zoek naar een IT-partner die snel werkt, zich flexibel opstelt en proactief met ú meedenkt? Kies dan voor ons totaalpakket ‘SupportAssured 25’ en verzeker uzelf van de nodige maandelijkse IT-hulp.

Het pakket bestaat uit 25 uur IT-support die u vrij kan inroepen. U kunt deze uren gebruiken voor allerlei IT-verwante taken zoals opleiding en technische ondersteuning. Onze hulp kunt u snel inschakelen. Aan het einde van de maand bezorgen we u een overzicht van de uren die we voor u presteerden.  

Ook hierin zijn wij de one-stop-shop. U moet geholpen zijn. Kunnen we niet aanbieden wat u zoekt dan schakelen we ons netwerk in. Zo zorgen we ervoor dat u de hulp krijgt die u nodig heeft.  

IT-beheer en support

Schakel ons in voor al uw IT-perikelen. Ontlast u zelf van deze taken en besteed ze uit. Een nieuwe medewerker in dienst of uit dienst? Een nieuwe laptop en mailbox gebruiksklaar maken? Nieuwe software installeren? Problemen met uw internetverbinding of telefonie? Via onze service is het zo voor elkaar. Wij ontzorgen u compleet. Kies voor efficiëntiewinst en eenvoudiger IT-beheer.

Technische opvolging

We nemen u graag alle technische IT-handelingen uit handen. Besteed ze aan ons uit waardoor u zich kunt richten op uw corebusiness.

Waarvoor kunt u ons inschakelen:

  • Het beheer van infrastructuur ((Azure) Active Directory & Intune)

  • Windows Virtual Desktop

  • Migraties van on-prem servers/databases naar de cloud (mbv Azure)

  • Migraties naar Microsoft 365 (van bijvoorbeeld de G-suite)

  • Bouwen van automatische (work)flows ter ondersteuning van efficiëntere bedrijfsprocessen (Power Automate)

  • Opzetten van eenvoudige applicaties (PowerApps)

  • Uitwerken van krachtige dashboards & Business Intelligence oplossingen (PowerBI)

IT-beheer en support: Diensten
bottom of page