ATIRIO

Chris Henskens is zaakvoerder van Atirio. Dit bedrijf uit Hasselt is specialist in onderhoud en herstelling van medische apparatuur in ziekenhuizen en privépraktijken van artsen.

Veilig werken in de cloud
Chris Henskens: “We wilden als bedrijf graag de overstap maken naar een nieuw facility management systeem dat vanuit een externe server zou draaien. Ik zocht een IT-partner die dat voor ons in orde wilde brengen. En omdat we ook de ISO 9001-norm willen behalen, is het belangrijk dat we beschikken over een veilig IT-systeem voor al onze software en data. Ik kreeg van iemand de contactgegevens van Steve Da Re, één van de zaakvoerders van Hub.Co. Hij reageerde snel op mijn aanvraag en kwam langs voor een gesprek. Hij inventariseerde onze behoeften en vroeg na hoe we nu werkten. Al snel kwam hij met concrete voorstellen en oplossingen.”


Minder administratie dankzij Windows Virtual Desktop
“Hub.Co heeft ons stap voor stap geholpen om de overstap naar een externe server in de cloud te maken. En om ons Microsoft Office eigen te maken. Nu werken we met de Windows Virtual Desktop. Als straks ons facilitymanagementsysteem op volle toeren draait, kunnen onze techniekers op de baan veel meer zelf afhandelen. Van werkbonnen en offertes opstellen tot en met de facturatie. Die zaken doen we nu nog handmatig. Maar dat zal straks veel efficiënter verlopen.”
“Door deze nieuwe manier van werken sparen we honderden euro’s per jaar uit. We konden onze businessaccounts bij Gmail en Dropbox opzeggen en we hebben ook geen dure virusscanner meer nodig, want onze Microsoft-software waarborgt de veiligheid.”


E-mailmigratie: moeilijk kan ook
“De grootste uitdaging waar we voor stonden was de migratie van al onze e-mailaccounts van Gmail naar Outlook. Je moet weten dat Gmail de vijand is van Outlook, dus loopt zo’n migratie moeilijk. Dat er dan problemen opduiken is logisch. Gelukkig heeft Hub.Co ze de dag erna wel snel kunnen oplossen. Hub.Co hielp ons ook op weg om de andere programma’s van Microsoft 365 te gaan gebruiken. Nu hebben we zowel Microsoft Teams als SharePoint onder de knie. Hub.Co levert daarin echt maatwerk en helpt je stapsgewijs verder.”


Customer intimacy 
“We zijn blij met een IT-partner als Hub.Co. Ze zijn dag en nacht bereikbaar en reageren snel op onze vragen. We hoeven maar een telefoontje te doen of mailtje te sturen en we krijgen dezelfde dag nog een antwoord. En kunnen ze je niet onmiddellijk helpen, dan hoor je dat ook. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.”


“Hub.Co zorgt dus voor een snelle support. Ze pakken je IT-problemen aan en zorgen voor
oplossingen. Afspraken komen ze altijd na. Als je met Hub.Co in zee gaat, ben je dus zeker van een
betrouwbare en deskundige IT-partner. Ik beveel hun dienstverlening dan ook graag aan.”
Wilt u net als Chris Henskens een betrouwbare IT-partner die met ú meedenkt en u
budgetvriendelijke oplossingen voorstelt? Neem dan contact met ons op. We luisteren graag naar
uw behoeften en presenteren u een efficiënte IT-aanpak.

 

Tel.: +32 (02) 8954236

©2020 door hub.co. BE0723.451.635