top of page
debuystgroot.jpg

Advocatenkantoor Debuyst

Frederic Debuyst van advocatenkantoor Advocatenkantoor Debuyst over de diensten van Hub.Co:

Frederic Debuyst is oprichter en zaakvoerder van advocatenkantoor Debuyst uit Borgloon.
Het kantoor biedt zowel particulieren als kmo’s bijstand op juridisch vlak.

“Ik leerde Steve Da Re, zaakvoerder van Hub.Co, kennen tijdens de Nacht van de Ondernemer in Borgloon. Uit die ontmoeting groeide een samenwerking. Steve hielp ons om ons een nieuwe manier van werken eigen te maken op basis van Office 365. En hij begeleidde ons bij de aankoop van nieuwe hardware. Die aankoop verliep trouwens heel vlot en op een transparante manier. Hij neemt je mee in de stappen die hij daarin zet zodat alles heel duidelijk is, ook de prijszetting. Dankzij Hub.Co zijn we nu helemaal up-to-date op het vlak van IT.”

“Hub.Co biedt je een totaaloplossing aan op het vlak van IT. Je hoeft als ondernemer dus niet verschillende IT-experts in te schakelen. En als ze de expertise zelf niet in huis hebben, zorgen ze ervoor dat je toch geholpen wordt. Daarvoor beschikken ze over een groot netwerk van specialisten. Ze hebben echt een complete visie op wat een onderneming nodig heeft op het vlak van IT. Je kunt het hele IT-luik dus met een gerust hart aan hen overlaten.”

“Hub.Co helpt je om je software zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Ze geven heel praktische opleidingen en doen dat op een erg toegankelijke manier. Ik volgde onlangs een webinar van hen over cyberveiligheid. Dat kon ik gewoon vanachter mijn bureau doen, heel gemakkelijk. Achteraf overliep ik met Steve nog even wat dit nu voor ons kantoor betekende. Want de veiligheid van onze gegevens en data is natuurlijk een topprioriteit voor ons. Steve zorgde ervoor dat al het nodige binnen de kortste keren geregeld was.”

“Hub.Co heeft snel door wat er beter en efficiënter kan in je werkwijze. Maar ze blijven niet hangen in de probleemanalyse. Ze denken graag met je mee en stellen oplossingen voor. Daarbij dringen ze geen eigen producten of diensten op. Ze stemmen hun aanpak echt af op jouw behoeften. Daarmee onderscheiden ze zich sterk van andere IT-bedrijven. Ik vind ze een heel betrouwbare IT-partner.”

“Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met Hub.Co. Ze zijn een schoolvoorbeeld van de ideale IT-partner die je als ondernemer zoekt. Ze spelen kort op de bal, zijn vlot bereikbaar en stellen zich heel flexibel op. En ook hun prijs is absoluut competitief. Daar zijn we trouwens voor gezwicht, waardoor we de overstap naar hen maakten. Ik beveel de diensten van Hub.Co dan ook van harte aan!”

Advocatenkantoor Debuyst: Klanten
bottom of page